ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Onze beloften

Wie zijn wij?
Expertise in plantkunde
Certificaten & partners

Bij Yves Rocher houden we ons aan onze beloften uit liefde voor de natuur. Wij zijn plantkundigen, kwekers, producenten en retailers. Wij werken zonder tussenpersonen zodat we onze voeten en onze prijzen op de grond kunnen houden. 'Geen woorden, maar daden' is voor ons geen holle slogan!

 

Belofte #1

Wij schatten het vernuft van eenvoudige planten naar waarde

De onderzoeksexperten in Plantaardige Cosmetica® van Yves Rocher zijn vooruitziend en verrichten baanbrekend werk. Ze bestuderen het fabelachtige potentieel van de vernuftige plantenwereld om 100% plantaardige actieve bestanddelen te ontwikkelen.

Zo kunnen wij innovatieve en efficiënte verzorgingen produceren die bijdragen aan het respect voor het milieu.

Elixir Botanique, Lifting Végétal: ontdek onze gamma's gezichtsverzorgingen die voor meer dan 96% zijn samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

logo yves rocher 100% origine naturelle

Bij ons is natuurlijkheid
synoniem met efficiëntie

 
stamp yves rocher filière durable et responsable

Bij ons is de
landbouw heilzaam.

Belofte #2

Wij kiezen voor een positieve voetafdruk

In La Gacilly kiezen we voor de agro-ecologie als landbouwkundig pioniersmodel om bodem en milieu te herstellen en nieuw leven te geven. Dankzij de knowhow van onze plantkundigen en agronomen kunnen we kiezen voor herstellende landbouwtechnieken die de bodem en het milieu rond onze velden nieuw leven geven.

In La Gacilly, Bretagne, groeien onze 9 emblematische planten op 60 hectare velden die bewerkt worden volgens de principes van de agro-ecologie en sinds 1999 een bio-certificaat hebben.

We stellen ook alles in het werk om deze vruchtbaardere landbouwpraktijken te promoten bij al onze partners-producenten.

Als lid van de UEBT (Union for Ethical BioTrade) zetten we ons in om ook bij de sourcing van al onze natuurlijke bestanddelen het nodige respect te tonen voor mens en biodiversiteit.

 

Belofte #3

Wij beperken onze ecologische voetafdruk

Wij kiezen resoluut voor Less is More* met minder verpakkingen en minder plastic voor meer duurzaamheid. Iedere dag passen wij onze verpakkingen en gewoonten aan om de afvalproductie in de komende jaren drastisch te verminderen.

*Steeds minder. Al onze flacons worden momenteel gemaakt met 100% gerecycleerd** en recycleerbaar plastic.

**Met uitzondering van doppen, pompen, etiketten en de flacons/flesjes van de nagellakremovers.

stamp yves rocher zéro déchet

For us, “Less is more”.

 
stamp yves rocher je m'engage pour la planète

For us, protecting
biodiversity is not
a trend !

Belofte #4

Wij beschermen de biodiversiteit

Sinds 1959 is de instandhouding en de verrijking van de biodiversiteit een van onze voornaamste beloften met betrekking tot onze velden en de wereld.

Al onze industriële sites in Bretagne zijn geklasseerd als toevluchtsoord met LPO*-certificaat. Hetzelfde geldt voor onze Jardin Botanique en de 1500 plantensoorten die er groeien.

Liga voor de Vogelbescherming Als mecenas van het programma PLANT FOR LIFE van de Fondation Yves Rocher hebben we wereldwijd al 100 miljoen bomen geplant, wat neerkomt op een boom om de drie seconden.

Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken