ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Omschrijving
Deze anti-aging gezichtsverzorging SPF 30 beschermt de huid goed tegen UVA- en UVB-straling en tegen tekenen van huidveroudering door de zon. De huid wordt intensief gehydrateerd en voelt glad en soepel aan.

+punt: de vloeibare anti-agingformule plakt niet en biedt effectieve bescherming tegen beschadigingen als gevolg van de zon.

Ons commitment:
- Karton afkomstig uit duurzaam beheerde bossen
- Bevat geen minerale olie

Gebruiksaanwijzing: breng een kleine hoeveelheid (ongeveer een theelepel) aan op het gezicht en een ruimere hoeveelheid op de hals. Vermijd de huid rond de ogen. Breng meermaals aan tijdens het zonnen, na het zwemmen, het afdrogen of bij hevige transpiratie. Als je minder van dit product gebruikt dan geadviseerd wordt, is je huid aanzienlijk minder goed beschermd. Te lang in de zon blijven is gevaarlijk voor de gezondheid, ook bij gebruik van een beschermend zonneproduct.

Formule onder dermatologisch en oogheelkundig toezicht getest.

Format : Tube

Artikelnummer: 71234

Plantaardig ingrediënt
Sea Holly
Stimuleert de melanine en beschermt tegen lichtgeïnduceerde veroudering 

De onderzoeksexperts op het gebied van Plantaardige Cosmetica hebben sea holly geselecteerd vanwege haar weerstandsvermogen tegen zonlicht en omdat dit plantje bijzonder goed in staat is zijn vochtreserves vast houden. Deze polyactieve werkstof heeft een 5-voudige werking: het boost de melanine-aanmaak, stimuleert het natuurlijke vermogen van de huid om zich te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, beschermt de huid tegen veroudering, beschermt de huidstructuur en stimuleert de celvernieuwing.

Sea Holly
Ingrediënten

Ingrediënten :

AQUAHOMOSALATEC12-15 ALKYL BENZOATEOCTOCRYLENEMETHYLPROPANEDIOLDIMETHICONEGLYCERYL STEARATE SEETHYLHEXYL SALICYLATEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEGLYCERINALCOHOLBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINEHYDROGENATED DIMER DILINOLEYL/DIMETHYLCARBONATE COPOLYMERETHYLHEXYL TRIAZONETRIMETHYLSILOXYSILICATEPOTASSIUM CETYL PHOSPHATESESAMUM INDICUM SEED OILERYNGIUM MARITIMUM EXTRACTPARFUMPEG-100 STEARATEETHYLHEXYLGLYCERINCELLULOSE GUMXANTHAN GUMTETRASODIUM EDTASALICYLIC ACIDLACTIC ACIDISOEUGENOLTOCOPHEROL1932v0

Voor meer informatie over onze toezeggingen en onze formuleringen, ga naar#WijVertellenJeAlles

Meer informatie over onze ingrediënten vind je in onze ingrediëntenlijst

*Ingrediënten van natuurlijke oorsprong
* Synthetische ingrediënten

Gebruiksadvies
GEZICHT:

Breng een kleine hoeveelheid (ongeveer een theelepel) aan op het gezicht en een ruimere hoeveelheid op de hals.
Meermaals aanbrengen tijdens het zonnen, na het zwemmen, het afdrogen of bij hevige transpiratie.
Als je minder van dit product gebruikt dan geadviseerd wordt, is jouw huid aanzienlijk minder goed beschermd. Vermijd de huid rond de ogen.
Reviews
ontdek het gamma
Banner gamma sun care

Solaire Peau Parfaite

Bescherm en verfraai je huid in de zon

Een gamma specifieke verzorgingen die inspelen op alle behoeften van de huid voor, tijdens en na het zonnen.

Bekijk de producten

Toon meer
Product toegevoegd aan jouw wishlistMijn wishlist bekijken